Kategoriat
Räntit RantSite

Rikotaan se!

Ei ikkunaa, mutta hiljaisuus! Petri sen sanoikin, viime artikkelista on aivan liian kauan! Lähdetään siis kiihdyttämään tahtia! Täällä on minun lisäksi 7 satunnaista kirjoittajaa ja heillä ei ole oikeastaan intressejä kirjoitella sillä ei ole heiltäkään kirjoituksia näkynyt. En syytä ketään tästä, paitsi itseäni tietysti. Olenhan pääasiassa vastuussa tästä sivusta.

Otankin RantSiten nyt silmätikukseni ja alan metsästää sopivia aiheita tänne. Ehdotuksia saa aina pistää ja niille ollaan aina avoimia! Pitää katsoa jos löytäisi sopivan ehdotus plugarin, jotta te voitte ehdotella tänne aiheita helpommin.

Kehittämistä olisi muutenkin, yhteisöllisyys olisi hyvä saada tänne jotenkin paremmin ilmi. Mietin jonkinlaista keskustelualuetta, mutta liekö tälle tarvetta koska artikkeleihin voi kommentoida jos näin haluaa.

Haluatko muuten tulla ränttimään tänne? Lukaiseppas tämä sivu: http://rantsite.net/hakemus/

Kirjoittanut Marko

Marko on sivuston ylläpitäjä ja luoja (sekä se tyyppi, joka maksaa tämän lystin).
Taskusta löytyy nenäliinoja, datanomin paperit, ajokortti mallia Beee, tradenomin paperit ja firman lipetit.
Pelit, webbi, koodaus, kamera, elokuvat ja muu mukava kuuluu harrastuksiin.
Työ taas on sitä koodausta/sovelluskehitystä/helpdeskiä/palvelimen ylläpitoa/yms.

3 vastausta aiheeseen “Rikotaan se!”

Luen mielelläni tekstiä kaikenlaisista aiheista, kunhan juttu on kohtuullisen yksityiskohtainen ja sisältää jotain uutta tietoa tai perusteltuja mielipiteitä. Luullakseni yksi kikka kerätä aiheita on selata Twitteriä ja katsoa mitkä asiat puhuttavat muita juuri nyt. Samaan tapaan muut sosiaalisen median jutut voivat auttaa ideoiden löytämisessä, kunhan vaan kaiken skeidan saa suodatettua pois. Facebookissakin 99% tekstistä ja kuvista kiinnostaa yhtä paljon kuin napanöyhtä…

Facebookissa nyt kiertää milloin mikäkin juttu ”uutena”. Twitter tuntuu olevan se paikka missä homma lähtee kiertämään ja kunnolla. Siellä kiersi nämä tietovuoto setit ja siellä on kiertänyt Minecraft höttöö yms. hyvin kun on osannut oikeilla hashtageilla pistää homman eteenpäin. FB:ssä kun et tavoita muita kun ne jotka ovat kavereita jos ei sitten joku satu jakamaan sitä eteenpäin.

Vastaa