Kategoriat
Palvelut Räntit Sekalaiset räntit Televisio

Canal+ kanavapaketti

Tilasin viime viikolla Canal+ kanavapaketin ja ajattelin jakaa teille hieman mielipiteitä tästä hankinnasta. Otin sen kokeiluun puoleksi vuodeksi, josta ekat kolme kuukautta on halvemmalla hintaa vieläpä. Eli ihan hyvä setti minun mielestäni eikä se hintakaan loppuunsa paha ole jos miettii mitä saat vastineeksi.

Olen nyt viikon verran saanut katsella elokuvia ja sarjoja Canalin kanavilta, sekä tietysti urheilua on tuolta näkynyt kun tuli niitäkin otettua. Jokunen huomio on tullut tässä tai lähinnä semmoinen asia joka sai oikeastaan kirjoittamaan tämän räntin itsessään.

1. Elokuvien toistuvuus
Samat elokuvat tuntuu tulevan suhteellisen usein. Tässä viikon aikana olen huomannut sen, että samat elokuvat toistuu melkein joka päivä. Ihan hyvä sinänsä jos et saanut katsottua ekalla kertaa, mutta kun se on jo kolmesti näkynyt ohjelmalistassa niin alkaa se ottaa päähän. Sen tilalla kun voisi olla joku muu elokuva kuin se jonka olet katsonut jo.

2. Tekstityksien musta tausta
Tekstitykset ovat muuten ihan hyvää tasoa, mutta yksi ongelma niissä on. Niissä sattuu olemaan nimittäin musta tausta, eli tekstit ovat valkoisella tekstillä ja mustalla taustalla. Eikä niinkuin aika monella muulla kanavalla, että tekstin tausta on läpinäkyvä eikä semmoinen musta palkki ruudulla. Hieman häiritsee, mutta toivottavasti tätä parannettaisiin edes joskus.

3. Pitkät odotusajat elokuvien ja sarjojen välissä
Ohjelmalista on rakennettu suhteellisen ovelasti sillä esimerkiksi 1h35min elokuvalle on varattu aikaa 2 tuntia. Näin ainakin eilisessä elokuvassa mikä tuli katsottua. Elokuva loppua 25 vaille 8 jolloin seuraavaan jäi se 25 minuuttia aikaa. Tällöin näytettiin Canal+ kanavien tulevia elokuvia. Eli siis ulkoisia mainoksia ei ole täällä, vain omia sisäisiä mainoksia. Sinänsä ihan hyvä, että on tauko elokuvien välissä. Tämä taitaa riippua päivästä osittain miten ohjelmalista on tehty.

4. Ei mainostaukoja
Varsinaisia elokuvien ja sarjojen välissä olevia mainostaukoja ei ole ollenkaan. Eikö kuulostakin hyvältä! No, onhan se erittäin hieno asia, mutta pieniä juttuja tässäkin on. Nimittäin mitenkäs käyt siellä jääkaapilla tai vessassa jos elokuvalla on kestoa pari tuntia. Olisi ihan hyvä jos parin tunnin elokuvassa olisi esim. 5 minuutin tauko niin kerkeisi suorittaa näitä välttämättömiä toimenpiteitä. Olisitteko uskonut, että toivoisitte mainostaukoa?

5. Välimainosten kieli
Silloin kun niitä mainoksia on eli niitä kanavan omia mainoksia näytetään niin niiden kieli on välistä ruotsia. Itseasiassa aika paljon tulee ruotsiksi noita mainoksia. Sinänsä se ei haittaa, kun sama asia lukee jollain tavalla englanniksi itse mainoksessa, mutta pistää kummastelemaan sitä miksi ei ole suomeksi samaa mainosta?

Muuten aivan loistava kanavapaketti, mutta nämä asiat olen huomioinut. Nämäkään kun ei isoja asioita ole, mutta silti olisi ihan kiva jos näitä korjattaisiin.

Onko sinulla Canal+ kanavapaketti tai onko kokemuksia siitä?

Kirjoittanut Marko

Marko on sivuston ylläpitäjä ja luoja (sekä se tyyppi, joka maksaa tämän lystin).
Taskusta löytyy nenäliinoja, datanomin paperit, ajokortti mallia Beee, tradenomin paperit ja firman lipetit.
Pelit, webbi, koodaus, kamera, elokuvat ja muu mukava kuuluu harrastuksiin.
Työ taas on sitä koodausta/sovelluskehitystä/helpdeskiä/palvelimen ylläpitoa/yms.

Vastaa