Esittely: Lamppu

kesäkuu 6, 2011 3 Kommentit »

Morjensta vaan kaikille tasapuolisesti.

Olen Kangasalan lukiossa opiskeleva poika. 18 vuotta tulee täyteen heinäkuussa 2011.

Minua kiinnostaa lyhyesti sanoen tietokoneet, urheilu ja moottoripyörät. Tarkemmin, jos katsotaan… Niin eniten koneella tulee pelattua (RTS-pelit ovat lähimpänä sydäntä), photoshoppailtua (Kunhan aina saa motivaation), bloggailtua eripuolille internettiä, kuunneltua musiikkia, katsottua elokuvia sekä satunnaisesti koodailtua. Olen melkeimpä koko ajan Skypessä puhumassa jonkun kanssa satumme sitten pelaamaan yhdessä tai muuten vaan turisemaan.

Hain kirjoittajaksi tänne, koska olen kirjoittanut nyt vain yhteen suomenkieliseen blogiin, omaani siis. Lightout.fi, kyllä huoltotauko valitettavasti nyt… Viimeistään kesän lopussa voitte vilkuilla sivustoani jälleen. Lisäksi minusta on mukava kirjoittaa sivustolle, jolla on jo muutenkin monia kirjoittajia.

Unohdinkohan jotain olennaista… No kysykää, jos tulee jotain mieleen. Muussa tapauksessa toivottavasti pidätte kirjoituksistani joita silloin tällöin saattaa tietokoneisiin, urheiluun tai muuhun liittyen tänne ilmestyy.

Kiitos :)

Lisää luettavaa

3 kommenttia

  1. Oletkos Starcraft2:sta pelannut?

  2. Tervetuloa vielä täällä blogin puolellakin!

  3. Olen kaverillani jonkun verran. Itse en ole ostanut :/ Vaikka monta kertaa on kyllä tullu ajatteltua, että pitää sekin hommaa…

    Ja kiitos Marko

    (en muistanut taaskaan käyttää vastaa linkkiä :/)

Vastaa

You must be logged in to post a comment.