Case: VPS SQUAD part 2

maaliskuu 1, 2011 Ei kommentteja »

Kirjoittelin jo tästä yrityksestä aiemmin ja nyt on aika toisen ja samalla viimeisen osan tästä aiheesta.

Sain eilen sähköpostin VPS Squadin kilpailijalta ja tässä on osa ko. viestistä:

Dear VPSSquad Ex customer,

As you already know the owner of VPSSquad has left the VPS business without prior notice, due to this many of you have lost important data!

Ei muuten löydy enää vpssquad.com osoitetta ollenkaan ja löysin yhden ketjun, jossa tätä asiaa on puitu. Olen siis sinänsä onnellisessa asemassa, että olin jo lopettanut palveluni heillä. Sillä olisin voinut menettää dataa ja vielä erittäin tärkeää dataa tämän seurauksena.

Luettuani tuota mainittua ketjua, huomasin sen, että osa firmoista on ostanut vuokraamallaan palvelimella olleet käyttäjätilit. Tämän seurauksena osa käyttäjistä ei menetä dataa, mutta osa tulee menettämään dataa. Ikäväähän tämmöinen on, mutta ihan hyvä, että ko. palveluntarjoaja ei ole enää pelissä mukana.

Toivottavasti kukaan teistä ei ollut ko. firman asiakas tämän tapahtuessa!

Lisää luettavaa

Vastaa

You must be logged in to post a comment.