Kaahaajakanin metsästystä

tammikuu 31, 2011 1 kommentti »

Kuopiossa reilu viikko sitten tapahtui jotain mitä ei olisi ihan heti uskonut tapahtuvan. Nimittäin city-kani sai aivan uuden nimen ja merkityksen. Nimittäin eräs kaniksi pukeutunut henkilö ajoi kevarilla Kuopiossa ja olipa tuota ostanut porkkanoitakin kaupasta ja heitellyt matkan varrella niitä ohikulkijoille.

SavonSanomia seuraamalla on käynyt selville, että kaahaajakani on rikkonut useita liikennesääntöjä tämän tempauksensa ansiosta. Vielä en ole kuullut, että tämä kani olisi jäänyt kiinni… Polttarin vietoksikin tätä on epäilty.

Virallinen osuus olkoot tuossa. Itseäni lähinnä kiinnostaa se, miksi kaahaajakanin video ole vielä levityksessä? Nimittäin uutisissa on myös toitotettu sitä, että se on kuvattu! Olisin luullut, että tänä aikana tämmöiset julkaistaan suhteellisen nopeasti ja niitä ei tällöin saisi pois kirveelläkään internetistä.

Uskoisin, että kaahaajakani on alkanut niin sanotusti jänistää! (vai menikö pupu pöksyyn, eh eh) Sillä videota ei näy eikä kuulu ja tapahtumasta on kuitenkin kulunut jo yli viikko! Sitä en osaa sanoa jääkö kani ikinä kiinni. Sillä tätä on tutkittu jo yli viikon verran… Tilanne voisi olla toinen jos video olisi julkaistu.

Tuleeko kani teistä jäämään kiinni? Entäs tuleeko se video ikinä julkisuuteen?

SavonSanomien artikkelit:
Artikkeli 1 // Artikkeli 2 // Artikkeli 3 // Artikkeli 4 // Artikkeli 5

Lisää luettavaa

Yksi kommentti

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marko Kaartinen, Marko. Marko said: Kaahaajakanin metsästystä – http://rntst.net/r […]

Vastaa

You must be logged in to post a comment.