Miten rikkoa hiljaisuus

marraskuu 3, 2010 3 Kommentit »

Tämän sivuston kohdalla se onnistuu kirjoittamalla räntti. Mutta täällä ei ole vielä niin aktiivista kirjoittajien poppoota kuin olisin ehkä alussa unelmoinut. Tosin en ala syyttämään ketään sillä olen ollut itsekin suhteellisen laiska tämän sivuston suhteen.

Koitan aktivoitua ja kirjoittaa tännekkin jotain. Tosin pohdiskelen julkaisenko samaa settiä myös omaan blogiini? Vai pelkästään tänne. Tätä pitää pohtia hetken sillä molempiin käy osittain samat jutut, mutta tämän olisi tarkoitus olla useamman kirjoittajan. Jos itse julkaisen räntin myös omassa blogissani, tämä sallittaisiin silloin muillakin ränttijöillä.

Ehkä teen tästä linjauksen nyt ja heti. Jos julkaisee oman räntin omassa blogissaan sekä täällä niin linkki omasta blogistasi RantSite.net olevaan kirjoitukseen. Sekä tietty voit laittaa linkin omaan blogiisi tänne RantSiten puolelle. Reilu peli, eikö?

Takaisin aiheeseen. Tahtoisin myös tänne lisää ränttijöitä. Hae jos kiinnostaa! Tällä hetkellä voin melkein taata sen, että jokainen hakija pääsee tänne kirjoittamaan ränttejä. Homma ei maksa sinulle mitään, hieman aikaasi silloin tällöin. Juttujen ei tarvitse olla pitkiä eikä ammattimaisia. Liity joukkoon pieneen! (toivottavasti kasvavaan joukkoon!)

Lisää luettavaa

3 kommenttia

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Marko Kaartinen, Marko. Marko said: Uusi räntti: Miten rikkoa hiljaisuus? http://rntst.net/170 […]

 2. Osmo 8.11.2010 at 10.24 -

  Vaikka täällä sivuilla lukee, että ranttien pitää olla kirjoitetussa muodossa, niin olen miettinyt että olisiko mahdollista postata (lähes) pelkästään videoita? Itsellä on muutamakin idea mahdollisista hahmoista ja tämä vaikuttaisi yhdeltä hyvältä verkostolta jakaa näitä älyllisten kupeitteni helmiä.
  Eipä sillä, kyllä varmasti myös tekstuaalinen pään seinään (tai näppäimistöön) hakkaaminen onnistuu.

  • Marko 8.11.2010 at 10.42 -

   Hei Osmo!
   Täällä tosiaan räntit olisivat hyvä olla tekstimuodossa, mutta laitatko tosta minulle sähköpostia? Lähinnä ideoistasi niin katostaan josko saataisiin aikaan jotain.
   minun sähköpostini on markokaartinen[ät]gmail[piste]com

Vastaa

You must be logged in to post a comment.