Ihmiset tykkää tykätä

lokakuu 5, 2010 4 Kommentit »

Like to like

Tykkääminen eli Facebookissa sen Like/Tykkää -napin painaminen. Facebookissa voi tykätä sivuista, linkeistä, kommenteista, tilapäivityksistä ja ties mistä.
Tykkääminen on helppoa ja se tulee tehtyä puolivahingossa, usea varmaan painaa jo refleksinomaisesti tykkää nappia jos näkee jotain edes hieman kiinnostavaa.

Eilen Tietokone uutisoi roskapostikyselystä. Ja ei tämä ole ensimmäinen laatuaan, näitä näkee ties kuinka usein ja ne haistaa jo kaukaa. Itse olen suhteellisen skeptinen noitten suhteen, jos otsikossa on jotain ”katso kuinka jotain tapahtui” tapaista niin sen pitäisi hälyttää.

Facebookissakin on järjen käyttö sallittua ja jopa suotavaa! Kannattaa lukea kaksi kertaa ne linkit, sivut, ryhmät ja tilapäivitykset.

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Marko Kaartinen, Marko. Marko said: Uusi räntti: Ihmiset tykkää tykätä http://rntst.net/124 (Marko) […]

 2. Tykkääminen on vain niin helppo tapa ilmaista kiinnostusta kyseistä asiaa kohtaa. Usein ei toisen tilapäivitykseen vain ole muuta sanottavaa, kuin hyvä juttu.

  Itsekkin olen kyllä sitä mieltä, että järkeä voi tykkäämisen kanssa käyttää, sillä niin usein kaikki tuollaiset ”paina tykkää nappia, niin näet kuvan/videon/jne” ovat roskaa ja hyväuskoisia kyykytetään. Nythän ilmeisesti tämä uusin tykkäämisepisodi jopa aiheuttaa tykkääjilleen laskua, jos kyselyn on mennyt täyttämään loppuun asti. :S

  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/10/1199183

  • Marko 5.10.2010 at 18.53 -

   Oliskohan tuo 19 euron lasku sopiva opetus? Onneks ei sentään ton isompi :P

   Edelleen järkeä saa ja pitää käyttää, myös Facebookissa (:

 3. […] maanantaina pienen WordPress ja jQuery aiheisen vinkin sekä RantSiten puolelle kirjoitin “Ihmiset tykkää tykätä” artikkelin. Joka muuten kannattaa vilasta! Plusssss vilaskaa SoMe aiheista kirjoitustani: […]

Vastaa

You must be logged in to post a comment.