Esittely: Ice-Cherry

lokakuu 10, 2010 Ei kommentteja »

Heippati kaikille! Olen toisen vuoden sairaanhoitaja opiskelija, joka sattumusten summien jälkeen päätyi tänne kirjoittelemaan. Tai siis ainakin aion kirjoittaa, vielä en ole ehtinyt mitään raapustella.

Harrastuksiini voisi lukea ruuanlaiton, viinit, neulomisen, lukemisen, elokuvat ja kai jollain asteella tietokoneellakin notkuminen harrastukseksi luetaan. Pelailen ajoittain paljon ja sitten on kausia, että ei tule pelattua minuuttiakaan. Omaa blogia olen myös nyt innostunut pitämään, jonnekka etupäässä tulee omia ajatuksia kirjoiteltua.

Minulta voi kirjoituksia tulla ihan mistä tahansa, aina SM-liigan sääntöuudistuksista taskurottiin. Ihan ei aina kaikkea kannata ottaa niin tosissaan sillä usein tulee kirjoitettua vähän kieliposkessa ja tarkoituksena ehkä pikkuisen provosoiminenkin. Pääasia, että on hauskaa ja vähän pilkettä silmäkulmassa. ;)

Lisää luettavaa

Vastaa

You must be logged in to post a comment.