Elisa viihteen tilaus

syyskuu 19, 2010 1 kommentti »

Ensimmäiseksi räntiksi otetaan kaikkien rakastamat internet palveluntarjoajat. Koitin tänään veljelle tilata Elisa viihdepakettia, sillä tuloksella, että en saanut sitä tilattua. Osoitetta ei kuulemma löydy ja tämä meni tarkistukseen jonnekin. Eikö Elisa sitten näe oikeasti toimiiko vaiko ei yhdeltä päätteeltä.

Huvittavaa tästä tekee se, että itselläni on vaihtumassa Elisa viihteeseen 200-300m päässä veljen asunnossa ja toisella veljellä on sama homma, kuin minulla ja etäisyys on samaa luokkaa. Asunto on kuitenkin Kuopion keskustassa ja luulisi, että yksi Elisa viihde toimii siellä!

Toivottavasti Elisa ilmoittaisi, että sinne saa sen paketin tai muuten pitää lähtee selvittämään asiaa henkilökohtaisesti Elisa Shopittiin. Jos ei tämänkään jälkeen ala Elisa viihdettä tulemaan niin Elisa menettää yhden asiakkaan.

Katsellaan ja kuulostellaan, toivotaan kuitenkin parasta.

Päivitystä
Ja syykin löytyi tähän ettei osoitetta löytynyt. Veli nimittäin ilmoitti minulle väärän postinumeron. Hän oli tosin siinä uskossa, että postinumero oli oikea. Ongelma ratkaistu ja hyvä niin. Netti tilattu ja sen asennuspäiväksi lupailtiin 5.10 joten ei paha rasti tuokaan.

Lisää luettavaa

Yksi kommentti

  1. […] This post was mentioned on Twitter by rntst, rntst. rntst said: Uusi räntti: Elisa viihteen tilaus http://rantsite.net/2010/09/elisa-viihteen-tilaus/ […]

Vastaa

You must be logged in to post a comment.